Диона преобразена след ареста, народът я срина със земята: Дъно! Такива убиват децата ни!

1

Попфок певицата Диона преживя бързо, бързо ареста и тръгна по участия. Веднага след като се доказа кокаина в кръвта на певицата зад волана, тя пита последователи каква да е новата й песен, пише Блиц.

„Дайте ми идея за заглавие. Излиза до няколко дни“, пише певицата в новото приложени Threads, както и в профила си в Инстаграм. Обещанието й е най-харесваният коментар да стане именно названието на новата й песен.

Уви, едва ли певицата е подозирала, че коментарът „Нурофен“ ще избие рибата.

Всъщност това е препратка и гавра с нея, защото след скандала с наркотиците изпълнителката написа, че просто била изпила блистер Нурофен, а не е употребила опиат.

Това не е всичко. В повечето коментари Диона получава страшен хейт, като много от потребителите я корят за това, че дори не е имала доблестта да се извини за грешката си, а я замита под килима, използвайки други теми за акцент.

Ето и част от мнението на потребителите:

„Колко прост трябва да бъдеш и да не кажеш поне едно извинявай за това, което си направила а да се правиш на шматка все едно нищо не се е случило, безумие. Явно не съжалява за това, което е направила и се интересува само от малоумните си песни. Дъно!“

„Пожелавам на всички, които я защитавате да се сблъскате с някой толко надрусан зад волана! Ама хубаво да се сблъскате, че не само мозъчни инвалиди, ама и в инвалидна количка да останете!“

„Харесвах Диона много ! Не мога да разбера защо се прави ,че нищо не се е случило.. За съжаление е редно да си понесе последствията , защото точно такива хора убиват децата ни. ЖАЛКО!“

Още ден след ареста попфолк певицата тръгна и по участия като се появи напълно преобразена с червена къса коса и червена рокля.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от DIONA 🔥🎼❤️ (@diona_alpha)



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ