Потрес! Блъснаха колата на пловдивчанин, последва закана

blasnaha-kolata-plovdivchanin-posledva-241

Неволите по улиците и паркингите не секват, а социалните мрежи се превръщат в средство, с което хората се опитват да намерят решение на проблемите си. Гражданин със задрана при паркиране кола, търси виновника, отравяйки и нелека закана.

„Колегата, който е направил това на колата ми, има време до сряда да се свърже с мен, защото след това отивам в КАТ със записите от камерата. Не знам дали е запознат какви са последиците по закон за бягане от ПТП?“, пише Георги П.

Мъжът показва и снимка, на която се виждат щетите. По предната броня на черния „Опел“ се виждат следи от лек удар с друга кола. Дразгите по бронята обаче не са малки.

Някои граждани са на мнение, че в такава ситуация просто трябва да се продължи напред без излишни „драми“, но за други виновникът трябва да бъде открит и да поеме вината си.

Вижте някои от коментарите на местните:

„Пий една студена вода, съветва пловдивчанин.“Много сериозни поражения! Задължително отиваш в КАТ с всички налични записи и 5-6 свидетели и го съдиш до дупка!, къде иронично, къде сиреозно пише друг гражданин.

„Щом си стигнал дотук, ясно е, че нямаш никакви записи от камери, тоя метод вече не важи“, смята Петър Ж.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ