Кирил Петков нападна Радев: Г-н Президент, кои органи ще сезирате!? Дойде времето за смяна в ДАНС

кирил петков

Направи ми впечатление, че президентът каза: „Ще сезирам органите“. Моят въпрос е кои органи? Ние отдавна искаме да има реформа в ДАНС. Акад. Денков предложи смяна на шефа на ДАНС, но то беше блокирано от президента. Това коментира пред журналисти в Пазарджик съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

„Когато сезираме органи, на първо място трябва да ги реформираме. От ПП-ДБ продължаваме да вярваме, че никой не може да бъде над закона. За да не си говорим само общи приказки, отново ще започнем силна кампания за реформи в службите. Тогава ще има реално разследване. Време е службите да бъдат реформирани. Дотогава сезиране на нереформирани органи не е нищо повече от общо говорене“, добави той.

„Чуват се най-различни неща. И за „Пътят на копринката“, за всякакви други корупционни скандали. Не искам да влизам в това говорене. Мисля, че дойде времето да има смяна в ДАНС“, подчерта Кирил Петков, цитиран от novini.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ