Лилия Маравиля разплака България с думи за Ники Ишков: Обичам те! Винаги ще останеш моят Номер 1

лилия маравиля, николай ишков

Много колеги и приятели на актьора, продуцент и бивш спортен бос Николай Ишков са шокирани от смъртта му. 61-годишният актьор е имал тумор в мозъка и малцина са знаели за страшната диагноза. Самият Ишков е споделил само на най-близките си приятели. Затова и тъжната вест за смъртта му днес шокира негови колеги и познати. Мнозина изразиха скръбта си и се сбогуваха трогателно с Ишков чрез социалните мрежи, предава Lupa.bg.

„Последната ни снимка… Обичам те безкрайно, Ники Ишков!!! Ти винаги ще останеш моят Номер 1! Нека лети прекрасната ти душа! Най-искрени съболезнования на прекрасното ти семейство! Знам, че ще ги пазиш! Скръбта ми е огромна… Лили“. С този емоционален пост във фейсбук с Ишков се сбогува известната актриса и негова екранна партньорка Лилия Маравиля. На фотото Ишков има измъчен вид и явно вече е бил болен, но се е опитвал да поддържа тонус.

Двамата участваха заедно в сериала „Връзки“, като играха бивши съпрузи. Героинята на Лили се казваше Мика, а героят на Ишков – неин бивш съпруг, бе известен като „Номер 1“. Затова и сега Маравиля написа, че за нея колегата й ще остане завинаги „Номер 1“.

„Един от най-забавните човеци, един от най-смешните партньори…
Сбогом, Ники Ишков…“, написа и актьорът Стоян Радев. Двамата си партнираха в сериала „Съни бийч“.

„Ишков! Не трябваше толкова рано! Не трябваше!“, сподели тъгата си и продуцентът Игор Марковски.

„Сбогом приятелю!“, написа икономистът и екс дипломат Милен Керемедчиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ