Професионалист ли?! Зрителите се чудят дали Цънцарова ще остане в ефир след гафа тая сутрин

цънцарова

Поведението на водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова в сряда накара много зрители да се усъмнят в нейния пословичен професионализъм.

Откакто пое мястото до Златимир Йочев преди половин година, журналистката прави гаф след гаф. Рядко се случват сутрин, в която тя да не обърка нещо или да не пусне някой странен или неадекватен коментар.

Този път Цънцарова подразни зрителите със смеха си, докато говореше по твърде сериозна тема сигурността на мостово съоръжение на столична автогара. Според зрители то е опасно и може да рухне върху хора. По такава тема шегите са неуместни и водещата трябва да е наясно с това.

Във времето за читателски сигнали от апаратната на телевизията направиха грешка и пуснаха отново снимката на съоръжението, за което в „Тази сутрин“ вече е ставало въпрос. Мария по сценарий трябваше да покаже друг сигнал с друг текст към него, предава Vihrogon.

Объркването на кадрите се видя явно много смешно на Цънцарова и тя почна да се кикоти зад кадър, докато това, което вижда зрителите въобще не е смешно. Смехът не беше неволен, а по- скоро безотговорен и говореше най-малкото за липса на концентрация.

Упреците, че Мария Цънцарова не става за водеща на сутрешния блок, започнаха още от първата й поява като такава. Журналистката не успя да направи нищо в отговор на критиките до момента. В ефир тя се държи хаотично, на моменти леко неадекватно, като дори работата с таблет я затруднява.

След издънката със смеха Цънцарова стана сериозна като на погребение, но щетата вече беше нанесена. Все повече зрители са убедени, че за нея може да се намери по-подходящо място в телевизията, а за сутрешния блок по-подходяща водеща.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ