Ало, Сглобката? Знаете ли, че един от вашите отдава министерство под аренда на Руди Гела, Божков и братя Папазки!?

Мадлена Малинова, Радостин Василев

Подсъдимият бивш спортен министър Радостин Василев продължава да се меси кадрово в Министерството на младежта и спорта.

След като в края на мандата си Радостин Василев се пробва да даде половин милион от средствата за младежки политики на своя приятелка продавачка, този път прави опит да завземе цялата дирекция, поствайки свой човек начело.

Според отлично запознати източници фаворитка на Василев Мадлена Малинова, назначена от него в Инспектората, ще бъде трансферирана в младежката дирекция, където са и всички програми, свързани с хазарт.

Днес е било съобщено от заместник-министъра, замесен в подкупа с щангите – Даниела Дашева, че новият директор на младежката дирекция ще бъде именно Мадлена Малинова, позната на всички в спортното министерство като човек на стария министър Василев. За него пъка се носят слухове, че братя Папазки и Васил Божков забиват тежки финансови инжекции в политическите му амбиции, а той пък се отблагодарява, като им осигурява лоби в министерството.

Припомняме, че поръчката за изпълнение на рекламния бюджет на тотото бе решена в полза на определен бизнесмен, след прекия натиск на братя Папазки.

След ареста за Габриела Пеева от „Промяната“ за убийството на съпруга ѝ, пък се търсел нов вариант на кого да бъде поверен поста „директор на дирекция „Младежки политики“.

Интересно ще е да се проследи какво мисли министъра Димитър Илиев за това назначение. На него му остават броени дни начело на ведомството и ще се опита да пробута максимално количество такива калинки, за да захлеби за бъдеще време…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ