Любовен триъгълник и обир в основата на вендетата с 4 пукнати гуми в Кючука

полиция

Любовен триъгълник и обир на жилище стои зад посегателството над автомобил в Кючук Париж.В понеделник от полицията съобщиха, че 33-годишна жена е задържана заради пукането на четири гуми на паркиран автомобил „Пежо” на ул. „Македония”.

Авторката на деянието е прекарала 24 часа в ареста, като след това е била освободена. Мотивът й да го стори е обир, който е бил направен в жилището й ден по-рано – в неделя. Тя подозира собственика на колата и неговата съпруга. 33-годишната жена и съпругата на мъжа живеели заедно през последните месеци в любовни отношения.

Преди да посегне над автомобила, в неделя жената е установила, че липсват важни документи, пари и лични вещи от жилището й. Тя отива в Първо РУ, но тя смята, че никой не й е обърнал внимание и поради това решава да стори вандалския акт.

Самата тя признава, че е пукнала четирите гуми, а след това се е предала в полицията, още преди да бъде пуснат сигнала от собственика на колата. Тя ще покрие щетите, но ще пусне жалба, както и съдебен иск за кражбата, извършена от дома й.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ