Без край! Скандалният пернишки политик Милан Миланов хванат в ново нарушение

милан миланов

Скандалният пернишки политик – общинският съветник Милан Миланов е хванат с ново нарушение, съобщава „За Перник“.

Милан Миланов е общински съветник и шеф на Историческия музей в Перник едновременно. За да съчетава двете длъжности обаче има едно важно законово условие, което не трябва да се нарушава. Именно: Когато има заседание на Общински съвет, Милан Миланов трябва да вземе отпуска от месторабота си в музея, за да може да присъства на заседанието в Общинския съвет.

Вчера, 31 януари 2024 година се е провело заседание на Общинския съвет Перник. Милан Миланов е присъствал, но не си е пуснал отпуска от музея, издават източници от там. Това е голямо законово нарушение. Освен това Милан Миланов е подписал заплатите на служителите в музея, разкриват те.

Милан Миланов е шеф на музея , но това дразни много политически формации. Новият зам.областен управител от ППДБ на няколко места е казал,че ще го пенсионират й назначат техен човек. Пенсионирането на Милан Миланов се очаква да се случи до месеци.

Нарушението му от вчера обаче утежнява и без това утежнената ситуация около „вечния политик“.

Това не е първото нарушение на Милан Миланов. Преди години той беше зад граница, но в същото време гласуваше на Общинския съвет фантомно. Хем го няма…хем гласува. Това се случваше по време на председателството на Димитър Колев, който броеше гласа на Миланов, а последния въобще не е в България.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ