Жената на гръмнатия Нотариуса крие друга драма в живота си: Баща ми умря пред очите ми!

Image_16971522_40_0

Жената на убития Мартин Божанов – Нотариуса, която е била до него по време на разстрела, е видяла и кончината на баща си.

Това изповядва преди около едно десетилетие Гергана Грънчарова преди да участва във втория сезон на риалити шоуто „Къртицата“, пише България днес.

„Последната година и половина беше най-трудната в живота ми. Откриха рак на баща ми, а бях човекът, който беше до него. Ходех с него по болници и бях до него, когато спря да диша. Смъртта… Виждаш я на лицето на човек, но не мога да я опиша…“, казва във визитката си Гергана. Брюнетката е разстроена, че животът й дава изпитания, каквито повечето хора на нейната възраст не са преживявали. По време на участието си в „Къртицата“ Грънчарова е на 23 години.

„Всичко зависи от мен – дали ще ям, как ще си платя наема, тока, водата… Искам да върна живота си обратно. Влизам в „Къртицата“ с нагласата да спечеля, защото имам нужда от парите“, добавя Гергана.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ