Пловдивчанин: Има ли някой, който да не е в нарушение?

plovdivchanin-ima-li-niakoi-koito-da-ne-397

Ден след ден паркирането в Пловдив става все по-трудно предизвикателство. Особено за хората, които не притежават гараж или паркомясто.

Често водачите са принудени да оползотворяват всяка появила се възможност да оставят колата си, а това води и до конфликтни ситуации.

Една от „горещите“ теми в местните групи в социалните мрежи са именно различните куриози около паркирането из града, както и нарушенията на водачите. Подобна е и следващата случка, която остави изненадан пловдивчанин.

Той споделя картина, която илюстрира ситуацията с паркирането в части от район „Северен“.

„Има ли някой,който да не е в нарушение?“, недоумява мъжът. На снимката, която той споделя се виждат няколко коли, чието паркиране изглежда проблематично. Кадарът е заснет някъде в „Кършияка“.

Една от машините е оставена от стопанина си току пред гараж,заради което са вдигнати и чистачките ѝ. Машината се намира и в непосредствена близост до малкото кръстовище.

В пресечката са паркирали и още две коли – сивичък опел и бяла шкода. Нито един от тях не е осигурил разстояние от пешеходната пътека и кръстовището, което може да бъде санкционирано от органите на реда.

Въобще – шофьорските неволи из града под тепетата продължават, а подобни гледни стават все по-чести. Особено с тенденцията Пловдив да продължава да расте, а колите остават незаменима необходимост за работещите му жители.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ