Пловдивска красавица унижи публично бившия си

plovdivchankata-ventsislava-tafkova-554

„Връзват му само защото им казва, че е бил с Мис България!“ Това гласи надписът, който Венцислава Тафкова сложи под свое клипче в Инстаграм. Във видеото миската пее рефрен от популярното парче на Котенцето „Патент“, очевидно насочен към вече бившия й приятел: „Вдигна му се вайба, щом се запозна със мен… С която и да е насреща ще му липсва елемент…“.

Тафкова явно доста е набрала на ексгаджето и се опитва публично да го унижи, намеквайки, че благодарение на нея му се е вдигнал рейтингът.

Припомняме, че миската бе свързвана с известен ММА боец, с когото в края на миналата година се разделиха по неизвестни причини. По всичко личи, че в момента спортистът си има нова – добре, че е бил гадже с Мис България, че да му връзват жените след нея.

Репликата „Връзват му само защото им казва, че е бил с Мис България!“ започва да се превръща в патент на носителките на титлата. Към новия тренд се присъедини и Мис България 2021 Сара Младенова, която първа сподели клипчето със същия надпис в Тик-Ток. Коя ли ще е следващата носителка на короната, която ще поведе война срещу бившия?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ