Пловдивчанка след нервен изблик на шофьор на автобус: Пийте успокоителни или ходете на санатоиум!

1989755

За поредно разочарование, свързано с шофьорите на градския транспорт в Пловдив, научихме от публикация в социалната мрежа. Този път обаче потърпевшата жена не се оплаква, а отправя интересно предложение към ръководителите на фирмите, които стопанисват линиите в Пловдив. Ето какво разказва жената:

„Вече е банално да пишем за проблеми с транспорта,но искам публично да отправя едно предложение към „Автобусни превози Пловдив“. Днес (02.02 б.р.) около 16.45 пътувахме с автобус номер 11. На спирката на парк „Белите брези“ станахме от местата си и отидохме до вратата с явното намерение да слезем. Шофьорът най-безцеремонно подмина спирката, но спря на червен светофар малко след нея. Кондукторката ни попита „Искахте да слезете ли?“ на което аз отговорих съвсем спокойно: „Да,ако може, благодаря“.

Шофьорът каза: „Това не е спирка, МА“, а моят отговор беше: „Да, но ВИЕ не спряхте на спирката“. Смелият мъжага отвори вратата, изчака да слезем и се развика: „Аз откъде да знам ,че искаш да слизаш, МА , ОВЦА МРЪСНА“. Затвори вратата, за да не се върна.

Моето предложение е „Автобусни превози“ ЕООД да направи цената на билетчето 1.50 лв. и с разликата от 50 стотинки да купува успокоителни за шофьорите си или да ги праща на санаториум.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ