Прокурорското синче едва не уби съкилийник: Кръвта му изтече! Изпитах истинска наслада

васил михайлов

Прокурорският син от Перник тероризира целия Софийски затвор. Той е определян от останалите затворници като психопат, който може да те убие заради един поглед към него.

Преди 2 месеца 19-годишният Васил Михайлов бил на прага на убийството. Той спукал от бой съкилийника си Янко Ангелов, а причината била, че той е от ромски произход.

„Спях на леглото, когато се събудих от юмруците в лицето ми. Бяха на Васил, който крещеше „Умри, чернилко! Ако оцелееш, ще избия целия ти род!“, разкри Янко.

Цялото легло е било в кръв, а няколко човека придружили потърпевшия ром до болницата на Софийския затвор, защото сам не можел да се придвижи.

Кървавата драма се разиграла на 6 декември 2023 г. Това не е първият случай, в който младежът от Перник пребива някого зад решетките.

Макар да е много млад, той е успял да подчини далеч по-възрастни от него мъже. Такъв е случаят с Янко, който е 10 години по-голям, но става жертва на Васил.

29-годишният ром е притеснен най-вече от заплахите на Михайлов. В погледа му се четяла такава омраза към малцинствата, че било въпрос на време прокурорският син да се превърне от бияч в убиец. За него било истинска наслада да бие хората.

Припомняме, че Васко беше под домашен арест, но след признанията си по телевизията, че го е нарушавал, бе върнат в затвора.

Източник: Crimesbg.com



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ