ИЗВЪНРЕДНО: Ново зверско убийство скова от ужас България. Мъж уби леля си (ОБНОВЕНА)

payimage-614493

Ново убийство бе извършено в София. Кървавият ужас е станал в столичния квартал „Свобода“. Жертвата е възрастна жена, съобщава Блиц. Душманинът й вече е арестуван.

На мястото на убийството има засилено полицейско присъствие. Какви са били отношенията между убиеца и жертвата му все още не се знае. На този етап не са ясни мотивите за зверството, както и с какво е била умъртвена жената.

Живеещи в района заявиха, че убиецът бил изкаран от апартамента, където извършил фаталното деяние, с белезници. На място пристигнали и медици, но те само констатирали смъртта на жената.

Това е четвърто убийство, разиграло се в София от началото на 2024 година. В последния ден от януари месец бе ликвидиран с куршум в главата Мартин Божанов-Нотаруиса. Преди това Габриела и майка й Красимира тровиха, а след това удушиха Пейо Пеев, който е баща на първото дете на Габриела. В първите дни на януари пък в морга бе открит трупът на Кирил Русев, а по-късно се разбра, че и той е бил убит.

От МВР излязоха и с официална информация по случая от днес:

„Установено е, че 59 – годишен мъж убил възрастната си леля. Извършен е оглед.

Мъжът, който е с психически отклонения, е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ