Катето Евро изплака болката си, призна за тежки загуби: Разбрах късно за смъртта на баща ми

катето евро

Катето Евро преживява тежки загуби на близки в живота си. Първата такава е, когато е едва на 5 години.

„Спомням си много неща от Албания, но не и последната ми среща с баща ми. Не само не успях да го изпратя в последния му път, но и разбрах много по-късно за смъртта му. Нямаше никаква връзка с Албания. Нито писма получавахме оттам, нито той е получавал. Спирали са ги на границата. Такива са били годините“, споделя актрисата пред Деси Банова по Нова ТВ.

Евро е дете на родители от смесен брак между българка и албанец. Заради политически натиск майка ѝ била принудена да напусне Албания заедно с нея и вече покойния ѝ брат Петър. Татко ѝ Илия остава в родния си град Корча и никога повече не успяват да го видят, нито чуят.

Катето и брат ѝ са отгледани от майка им и баба им в София. Актрисата споделя, че майка ѝ е имала пророческа дарба и е виждала ясно бъдещето.

„Предсказа ми, че ще стана актриса. От малка взимах участия във всички артистични прояви и учителите по математика не ме закачаха и тормозеха“, спомня си Катето Евро.

Най-голямото чудо в животa ѝ си остава синът ѝ Сашо Кадиев и Кaтето му е изключително благодарна, че ѝ е подарил внучка, която много обича.

„Тя ме учи да бъда по-кротка, да не викам. Като бях по-млада на Сашко все му виках, все мu се карах. Бях млада и все ми пречеше, все исках да го хвърля някъде и някой да го гледа. Водих го при майката на Венелин. Тя живееше на четвъртия етаж. Звънях на вратата и тичах надолу, ще си счупя краката. Тя като отвори мен ме няма“, смее се актрисата.

Катето споделя и че мечтае за още две внучета – момче и момиче.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ