СКАНДАЛ! Цвети избяга от милионера Слави Транспорта след 12г брак, стигнало се до масов бой

29a6d382ac4c98ca85e809aeadad2b11

Пернишкият милионер Станислав Добрев, известен с прякора си Слави Транспорта, се е разделил с грандиозен скандал с жена си Цветина след 12 години брак, мълви се упорито в миньорския град. След като преди 12 години двамата се ожениха като в приказките с пищна сватба за над 600 000 лева, преди няколко седмици те скъсали зрелищно.

Според запознати, жената на Слави Транспорта си хванала любовник от криминалните среди. Пернишкият тарикат дори ги заловил на калъп и аха да стане голям бой между неговите охранители и пазвантите на любовника. В крайна сметка, Цвети напуснала семейния дом и в момента живее с новата си половинка. Тя разправяла на всеослушание, че причината за раздялата й със Станислав Добрев бил порочния му начин на живот. Слави Транспорта в подледно време прекалявал с алкохолните запои, гарнирани с други „екстри“. Белие нощи дошли в повече на половинката му и тя потърсила утеха другаде. Казва, че сега е щастлива, пише Лупа.

През лятото на 2012 г. Слави Транспорта се ожени за софиянката Цвети, която по това време беше студентка в Американския колеж в Правец. Сватбата беше в дома на бизнесмена в тузарското вилно селище „Делта хил”. Над 200 са били гостите – богаташи, политици и VIP персони, сред които и близкия му приятел и съсед Слави Трифонов. „Черешката на тортата“ е било личното участие на тогавашната кметица Росица Янакиева в церемонията по бракосъчетанието.

Станислав Добрев нашумя за първи път преди години като гадже на фолкзвездата Емануела. Двамата се разделиха с жесток скандал.

Само преди дни – в четвъртък вечер, в скъпарския пернишки квартал „Делта хил“, където живее Станислав Добрев, се е разиграл бесен екшън, писа междувременно местен сайт. Според публикацията, между охранителите му, които уж не се понасяли помежду си, избухнала жестока разпра. Страстите ескалирали и скандалът прераснал в масов бой. При инцидента имало и пострадал. Здравият мъж бил откаран в Спешна помощ, а по-късно и разпитан от полицията.

Според източници на медията, историята всъщност е доста по-различна. Скандалът, прераснал в масов бой, изобщо не бил между охранителите на Слави Транспорта, а между бодигардовете на милионера и пазвантите, назначени от новия любим на жена му. В четвъртък Цвети отишла до общата им къща, за да си изнесе някои вещи, останали там, придружавана от 3-има бодигардове. Пиян, Слави Транспорта тръгнал да я обижда, а охраната й се намесила.

Това отключило екшъна. Настанал жесток бой между бодигардовете, а един от охранителите дори бил ранен в сблъсъка. За да се замаже ситуацията, усложливо била лансирана версията, че бодигардовете на Станислав Добрев се скаради помежду си, което е нелепо. Слави Транспорта е известен с добрите си позиции, които има в пернишката полиция, така че не му е било особено трудно да прикрие панаира.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ