Автомобил пламна в движение в пловдивския район „Тракия“

Image_17008500_40_0

Автомобил пламна в движение преди малко повече от час в пловдивския район „Тракия“. За инцидента станал на кръстовището на бул. „Освобождение“ и ул. „Свети Княз Борис І – Покръстител“ съобщиха от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Водачът на горящата кола е успял да я спре и излязъл невредим от нея.

След получения сигнал за пожара на телефон 112 бил изпратен екип огнеборци, която потушили пламъците. На мястото на инцидента се е образувало задръстване. Предстои оглед, за да се установи причината за запалването на автомобила.

От Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ припомниха, че при пламъци в колата шофьорът трябва по възможност да отбие вдясно от пътя и да спре. Веднага след това всички, които се в моторното превозно средство трябва да го напуснат и да се обадят на пожарната служба. Ако решат сами да гасят шофьорът и спътниците трябва да са внимателни при отварянето на капака на автомобила, тъй като е голяма опасността да разпалят допълнително огъня заради притока на кислород.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ