Мариан Вълев: „Под прикритие“ не е просто сериал, а платформа! Разказва значими истории

payimage-614702

Сериалът „Под прикритие“ се завръща след осемгодишно прекъсване. Снимките на шестия сезон ще започнат през август, а зрителите ще видят новите серии през 2025 г.

В новия сезон в една от главните роли влиза Юлиан Вергов, ще видим и развитието на друг култов образ в ролята на Мариан Вълев – този на Росен Гацов – Куката.

Винаги съм приемал „Под прикритие“ не толкова като филмов сериал, а по-скоро като изключително важна платформа, върху която могат да бъдат разказвани общественозначими и социални истории, важни за поколения българи. Ние, артистите, рефлектираме и отразяваме онова, което ни заобикаля и впечатлява и вероятно, както в истинския живот, се развиваме – къде за добре, къде за лошо, така и в тази паралелна вселена в „Под прикритие“ се случват същите неща. Нямам търпение отново да вляза в тази паралелна вселена, заяви актьорът Мариан Вълев, предава Флагман.

Той призна, че е бил един от противниците сериала да има продължение.

„Когато се появи възможността, си казах: „Кой съм аз, че да откажа на „Под прикритие“, да откажа шанса на хората да го гледат“. Всичко, което сме в момента, дължим на „Под прикритие“. Става въпрос за отговорност. Приемам с достойнство тази отговорност и ще дадем всичко от себе си, за да бъдем достатъчно добри за нашата публика“, категоричен е Вълев.

Актьорът и продуцент смята, че определени компании засипват хората с несериозни и евтини филми и сериали. И в едно е сигурен – „Под прикритие“ ще надгради очакванията на зрителите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ