От последните минути! Мъж с „Мерцeдес“ вряза в учебен камион във Враца

0c459c7f5b91845af0f38b2f64886190

„Мерцедес“ удари учебен камион във Враца, съобщава BulNews. Пътният инцидент е станал преди минути, на бул. „Васил Кънчов“. Лек автомобил „Мерцедес“ с врачанска регистрация се движел по улица „Спортна“, в посока натоварения булевард. Шофьорът стигнал до кръстовището, но не спрял на знак „Стоп“ и се ударил странично в учебен камион „Щаер“. Ударът е бил толкова силен, че голямата машина, която е собственост на известната автошкола „Vdrive“, се е завъртяла на пътя.

Камионът е бил управляван от курсист, който пътувал с своя инструктор. За щастие, вследствие на инцидента няма пострадали хора. Материалните щети и по двете возила обаче са сериозни.

След катастрофата на мястото пристигнаха полиция и пожарна. Предстои огнеборците да почистят и измият пътя след зрелищния удар, а униформените да документират случая. Шофьорите да бъдат внимателни, тъй като движението в посока изхода на Враца е затруднено.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ