Валерия и Евгени живеят заедно и то не къде да е, а в Пловдив

0221190001684437872_2097447_920x708

Най-одумваната светска двойка в последните няколко месеца – ергенът Евгени и победителката в шоуто Валерия, са заедно и не са се разделяли. В последните няколко седмици се появиха слухове, че чаровната моделка и къдравият пианист са се разделили. Това обаче изобщо не е вярно. А дори има и друга новина.

От съвсем скоро ергенът и кучелюбката Валерия вече живеят под един покрив. Двойката е свила любовно гнездо в дома на музиканта в родния му Пловдив.

Звездната двойка се появи заедно и на премиерата на новия филм „Пулсът на танца“. Събитието уважи и първият ерген на България – Виктор Стоянов. Той обаче бе без половинка, тъй като наскоро се раздели с голямата си любов Мария.

Евгени и Валерия демонстрираха наистина близки отношения, като не се отделяха един от друг. Това накара мнозина да зашушукат, че както са тръгнали нещата, двамата може и да се оженят. Слухове за подобна възможност вече се появиха няколко пъти в публичното пространство. Имаше дори спекулации за сватба през миналото лято, но засега ергенът и възлюбената му не са се венчали.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ