Такъв ужас България не помни: Николай заля с бензин жена си и 2-г. им син, последва ад

1550485861-20190218115538-img-5713

Брутален случай на домашно насилие от тази сутрин за малко не приключи с три смъртни случая, единият от които на 2-годишно дете. 36-годишният Николай Иванов заля с бензин жена си и собствения си син и за малко не ги изгоря живи. Нападението е от Сливен и е станало, докато 33-годишната жена кара детето си на ясла. Това разказаха свидетели на ужаса.

Тази сутрин малко след 7 часа младата жена, чиито инициали са И.К. (няма да съобщим името й, тъй като се страхува за живота си), качила детето в колата си и тръгнала към детската градина. Няколко минути след това бившият й приятел, баща на детето, с когото не са заедно от няколко месеца, изскочил пред колата.

Стресната, И. К., спряла рязко. Той влязъл в автомобила и започнал да им крещи. Агресивният Николай извадил огромна 2-литрова бутилка, пълна с бензин, и залял възлюбената си, разпръснал горивната течност и към задната седалка, където седял синът му. Изкарал и запалка.

„Ще ви запаля, ще ви убия“, крещял обезумелият мъж.

Детските писъци огласили улицата, през която по това време минавали много хора, но на помощ се притекъл само един човек – млад мъж, който успял да отскубне от ръцете му запалката и се обадил на тел. 112. Дошлите на място полицаи задържали мъжа за 24 часа.

И. К. вече е подала жалба срещу нападателя си, който всъщност от един месец имал ограничителна заповед да не доближава бившата си приятелка и сина им.

Николай е от сливенското село Самуилово, има богато криминално минало. Той е осъждан за кражби, а в момента срещу него тече друго производство – за шофиране след употреба на наркотични вещества.

Защо обаче е на свобода – не е ясно.

Преди минути 33-годишната И.К. излезе от разпит в ОДМВР-Сливен.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ