,,Държавата е безсилна“: Силиконката Катрин, фучала с над 250 км по АМ Тракия, лъсна с ново видео

катрин йорданова

Девойката с маникюра, която летеше с над 250 по АМ Тракия, продължава да си качва най-необезпокоявано клипове в социалните мрежи и продължава да се снима и да шофира. На поредния клип ясно се вижда, че е в населено място и кара не с 50, а със 70-80 км/ч, което е не по-малко опасно. При скорост от 75 км/ч. се изминават 21 м в секунда. Клипът е 25 секунди или в продължение на близо половин километър, това същество не знае какво се случва с автомобила, защото е ангажирана да се снима. За това време много неща могат да се объркат и всичко да завърши фатално. Явно срещу нея и такива като нея държавата е безсилна.

За жалост из социалните мрежи е пълно с всякакви подобни хулигани и полицията няма ресурс и очевидно желание да се справи с тях. Попадала съм на брокери на недвижими имоти, “инфлуенсъри” и пр. с подобни клипове. Когато им направиш забележка те наричат “слабоумен, прост”, смеят се, подиграват се и пр. Уви накрая слабоумните са те, защото или убиват себе си или някой невинен.

Това общество толерира пътното хулиганство и дори го харесва и споделя, няма как да очакваме жертвите и ранените да намалеят, когато държавата не прави нищо, а простотията ни стига до там, че да възхваляваме нещо, което утре може да ни убие.

От Фейсбук профила на пътния експерт Диана Русинова

@vitamincashnew #vitamincash #fyyyyyyyyyyyyyyyy #foryou #fy #gclass ♬ original sound – katrinyordanova77



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ