Емо Чолаков: Влюбих се в Мария Игнатова от пръв поглед! Бях сигурен, че тя е човекът

collage

Новият сезон на най-романтичното риалити „Един за друг“ стартира в Деня на влюбените – 14 февруари от 20.00 ч. по Нова телевизия. Освен 13 нови двойки във Вилата на любовта с особено вълнение се очаква и новият тандем водещи Мария Игнатова и . Броени дни преди старта на романтичното риалити в студиото на Нова обичаните лица от екрана повдигнаха завесата за изненадите в предстоящия пети сезон на предаването.

„Още на пробните снимки ни беше много леко да работим заедно. Емо ми съдейства по всякакъв начин. Аз съм работила с много хора, не само с Алекс. В „Господари на ефира“ бяхме тренирани да водим с кого ли не. Много съм благодарна за подкрепата от страна на Емо през цялото време. Неговият опит в това предаване ми дава много. Понякога в движение разбирам какви са игрите. Оставям го да ме поведе в първите две, а после влизам и аз“, споделя Мария Игнатова.

„От моя страна беше любов от пръв поглед. Само когато видях Мария, усетих пеперудите в стомаха си. Бях сигурен, че това е човекът за мен и така се и оказа. Бях сигурен, че ще ми е много леко и лесно с нея и за щастие е така. Тя е разкошна и се адаптира много бързо към предаването – все едно цял живот е била там“, разкрива Емо Чолаков.

Мария Игнатова разказва, че различното в „Един за друг“ е, че е предаване за човешките взаимоотношения. „За мен те са най-интересното, но и най-сложното нещо.“

„По някакъв начин ние изследваме любовта. Тези най-съкровени и интимни отношения между двама влюбени. Двойките влизат в предаването не толкова, за да спечелят и да вземат някаква награда, колкото да докажат на себе си и на останалите, че са един за друг“, разказва Емо Чолаков.

„За да спечелиш „Един за друг“ е достатъчна само любовта. В предаването виждаме много психологически и социални елементи. Трябва да можеш да се адаптираш, да можеш да се погледнеш отстрани. За момента на двойките им е трудно, сигурно ще успеят да го направят, когато излязат от предаването и изгледат формата. Но смятам, че и това е най-интересното. Ако зрителят успее да види себе си в някоя от двойките. Ние лесно съдим отстрани и си казваме: „Тия какви са и за какви глупости се разправят?“. Обаче, ако можеш да се сетиш, че и ти правиш същото вкъщи – това може да ти бъде много полезно“, пояснява Мария Игнатова и допълва, че снимките на предаването на моменти са много тежки.

„Снощи, например си изкарахме много хубаво до 02:30 ч. през нощта. В момента участниците се обичат много, но тепърва взаимоотношенията им ще се развиват. Съвместното им съжителство обаче със сигурност ще им повлияе.“

Емо Чолаков разкрива, че докато са в предаването двойките постоянно се борят с вътрешния си конфликт – дали са влезли, за да се състезават и да спечелят или да покажат колко са готини и да ги харесват останалите. „Социалната игра в „Един за друг“ е много важна и повечето двойки още в началото отпадат заради нея. Разделят се и на лагери, което е неизбежно, все пак са събрани много хора на едно място. Нашето предаване показа нещата от живия живот. Мъжете са безпомощни – жените печелят състезанията и бутат цялото предаване“, шегува се водещият и разкрива, че е впечатлен от това как участниците успяват да преодоляват свои тежки фобии и страхове в риалитито, пише България днес.

„Женските игри обикновено са по-трудни, но винаги са интересни“, категорична е Мария Игнатова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ