Ген. Атанасов: Получих информация за Нотариуса как е действал в съдебната система! Ще я дам на…

payimage-605884

Съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов написа в личния си профил във Фейсбук, че ще предостави цялата информация, с която разполага за това как Мартин Божанов – Нотариуса е действал в съдебната система на парламентарната комисия, която проверява казуса.

„Информацията, която получих, е много интересен материал затова по какъв начин Нотариуса е действал в съдебната система. То може да бъде описано с една дума – корупция. Ще предоставя всичко на комисията, която беше сформирана в парламента. Те заедно с прокуратурата трябва да изяснят случая“, посочва той.

„Предсрочни избори може винаги да има. Трябва да се отнесем сериозно към ситуацията и това, което се случва в държавата. Преговорите започнаха през медиите, преди да са започнали действително. Има повече от един вариант, през който Денков и Габриел съвместно да формират външната ни политика. Те девет месеца работиха в много добър синхрон“, коментира още Атанасов.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ