Емилия разтърси феновете: Да, Денис беше шантаво хлапе, но не е сложил край на живота си сам

емилия

Фолкпевицата Емилия направи смразяващо признание в едно скорошно онлайн интервю, а думите й ще предизвикат истинско сътресение не само във фолк средите, защото трагичната и нелепа смърт на младия изпълнител потресе цяла България.

„Аз до ден-днешен не вярвам, че той се е самоубил!“, заяви Емилия в подкаста на Алпер Чочев.

Беше толкова шантаво хлапе, че просто нямам думи. Когато той си отиде, аз бях бременна и даже не успях да отида на погребението. После се чудехме кога и дали да пуснем клиповете. Мислехме след четирдесетия ден да ги пуснем, но не знаехме дали и тогава е редно да се случва това, защото той във втория клип си насочваше пистолет към главата… как ще го приемат хората. Бяхме в шок! Не знаехме какво да направим, връща лентата назад изпълнителката.

С „Акула“ наистина направихме прецедент – половин милион за 24 часа! Беше идея на съпруга ми да бъде като филм, с реплики, а репликите бяха мислени от хора от „Под прикритие“. Денис има уникален талант и не го казвам, защото вече не е между живите. Това момче можеше да бъде световна звезда! Не преувеличавам в момента.

Денис чакаше с такова голямо нетърпение тези клипове да излязат. За толкова кратък период той направи такива песни, такива клипове… постоянно се чувахме и ме питаше кога ще излязат. Уникален талант… Радвам се, че животът ме сблъска с такъв талант и човек като него. Поне успяхме да оставим нещо и хората да му се радват.

Има такава максима при нас изпълнителите – каквото пеят, това им се случва. Много е гадно… Знаеш ли какви текстове искам да изпея, след които можеш да си отрежеш вените, но няма да ги изпея, защото аз, каквото пея, това ми се случва. (смее се).



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ