Виктор Николаев предупреди Любо преди „Капките“: Внимавай какво ще кажеш за Веско Маринов

ефир

Любо Киров гостува в сутрешния блок на Нова телевизия като нов съдия в предстоящия сезон на популярното шоу „Като две капки вода“. Той застава в това качество до Фънки, Хилда Казасян и Веселин Маринов. Според Любо това е просто идеалната комбинация да се оценят участниците в шоуто за имитации.

„Имаме поп певец в мое лице, имаме рок – Фънки, имаме и джаз в лицето на Хилда, имаме и…”, започна да изброява най-успешния български изпълнител.

„Внимавай какво ще кажеш!“, предупреди го леко притеснен водещият Виктор Николаев.

„И Веско Маринов!“, отвърна с усмивка Любо, като отказа да определи стила на големия любимец на публиката.

Певецът коментира как гледа на честите превъплъщения на участници в „Капките“ в неговия образ. За Любо да гледа как го имитират се оказа полезно. Той призна, че така вижда някои неща, на които другите акцентират и понякога престава да ги прави.

Новият съдия в „Капките“ каза също, че пародийните имитации са неизбежни, както и че вероятно ще е „доброто ченге” в журито.

„Фънки ще компенсира”, увери го Виктор Николаев.

Любо Киров използва случая да каже, че започва ново турне, което тръгва из страната след края на шоуто. Той издаде и името на новия си албум, който записва „Ново сърце“, предава vihrogon.

Певецът обаче категорично отказа да назове някой от участниците в новия сезон на „Като две капки вода“. Той увери водещите, че не ги знае и допълни, че по традиция те се съобщават непосредствено преди началото на предаването.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ