Разкрития за убийството в Чокманово: 8 часа „Наздраве“, а после Слави обезумял

полиция

Мъж е бит до смърт с множество удари с ръце, крака, дори тиган в областта на главата, което довежда до тежка черепномозъчна травма. Всичко се случва в къща в смолянското село Чокманово след… 8-часов алкохолен запой.

Във вторник 49-годишният убиец Слави К. влиза в съда, окръжните магистрати дават ход на делото.

Припомняме, че деянието бе извършено на 28 януари м.г. Слави К. и 53-годишният Манол Р. се познавали. Във фаталния ден, за времето от 10 до 18,20 ч., те се намирали на първия етаж на къща на техен познат в село Чокманово, където употребили алкохол, предава Блиц.

В резултата на това между тях възникнал скандал, при който С.К. нанесъл удари по тялото и главата на М.Р. Пострадалият е починал от нараняванията си.

49-годишният е осъждан многократно за кражби, грабеж и палеж. Присъдите му са 14.

„Ти ме натопи за онова престъпление!“. След тези думи Слави К. се нахвърлил върху приятеля си по чашка Манол Р. и го убил след канонада от удари.

Забравен конфликт преди години бил в основата на извършеното деяние, разкриха тогава за 24smolian.com близки до разследването.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ