Голям човек и истински българин! Гришо трогна родителите си със страхотен жест

григор

Григор Димитров за пореден път показа, че сърцето му е голямо колкото централен корт на Голям шлем! Първата ракета на България е изградил просторна къща за родителите си в околностите на родното му Хасково, съобщава БЛИЦ, базирайки се на свои източници.

Нещо повече – преди няколко дни, когато се прибра, Григор отишъл до мебелен магазин и избрал лично обзавеждането на хасиендата.

Гришо отделил от ценното си време не само за майка си и татко си, но успя да се срещне с деца от Хасково, кмета на града Станислав Дечев, както и да посети постамента на Света Богородица. Така той засвидетелства признателността си към съгражданите си.

Във всеки момент от своята кариера Григор е показвал обичта към родителите си Мария и Димитър. Това са хората, които го дариха не само с любовта, но и с доверието си. Двамата инвестираха големи суми за развитието на сина си и стояха плътно до него в многобройните му изпитания.

Сега, години по-късно, Григор се отблагодарява на семейството си, като кани често Мария и Димитър във втория си дом в Монте Карло и на екзотични екскурзии.

На същата почит се радва и многобройното семейство на Новак Джокович. Неговите майка и баща Диана и Сърджан повярваха в Новак от хлапе и се лишаваха от множество екстри, за да му осигурят всичко необходимо за скъпия спорт.

Години след това Новак е гордост на родителите и братята си, които се наслаждават на невероятните му постижения и благодарение на него пътуват в частен самолет, носят луксозни дрехи и отдъхват в разкошни хотели.

Такава е съдбата на родителите, които вярват в децата си и ги подкрепят професионално, за голяма част от останалите ще останат самотните нощи в домовете за възрастни хора…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ