Тежка катастрофа преживял Геро: Стана пред родителите ми! Търсиха къде е трупа като видяха колата

геро 1

Актьорът, екранен партньор на Димитър Рачков в „Като две капки вода“ Герасим Георгиев – Геро разказа тежка история пред Код Спорт Подкост с Влади и Краси.

Качването на килограмите ми дойде след тежка катастрофа 2000 година. Станахме сутринта с родителите ми и към 8 тръгнахме към Шипка. Ръмеше много леко. Качихме се и спускаме към Казанлък и на един десен завой виждам камион в моето платно. Той в последният момент се дръпна, аз ударих спирачки и колата стана като шейна и се ударих челно в него. Това, което го дават по филмите, че животът ти минава като на лента за част от секундата е вярно.

В първият момент си помислих, че съм си размазал лицето, виждах размазано. Двигателят почти беше в купето, цялата предница беше смачкана. Гледам шофьора на камиона идва към мен и си викам: „Сега трябва да се бия и с тоя.“, а той попита дали съм жив.

Дойдоха от Казанлък бърза помощ, търсиха къде е трупа като видяха колата. Викам им „аз съм шофьора на колата“. Лежах три дни в болницата в Казанлък. Заведоха ме да ми леят куршум, разказа Геро. Уплахата излезе на оловото. След това минах три пъти по същия маршрут, за да преодолея страха. Най-страшното беше за майка ми и баща ми. Те бяха зад мен и всичко това стана пред очите им.

За работата си с Димитър Рачков Геро сподели:

Преди да стана двойка с Рачков, бях със Зуека един сезон. Много добър партньор, адски забавен, голям професионалист. С Митко имахме притесненията си. И двамата сме остри камъни, често пъти сме си скърцали със зъби, но в момента всеки си знае мястото. Той е много добър човек и голям приятел.

Източник: Vihrogon



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ