Неприятна изненада! Пловдивчани: Явно сме баровци и имаме хеликоптери!

2003854

Наскоро поставени знаци в централната част на Пловдив възмутиха живеещи и работещи в района. Става дума за улица „Гладстон“ и по-конкретно за тупика й към булевард „Васил Априлов“ в непосредствена близост до Основно училище „Екзарх Антим Първи“.

Въпросните два знака В27 („Забранени престоят и паркирането“) са поставени през последните дни, а вече има и санкционирани шофьори.

Основният въпрос, който хората си задават, е защо се налага тази нова забрана, при положение че улицата в този участък е достатъчно широка и че дори да има паркирани автомобили и от двете й страни, това ни най-малко не възпрепятства влизането и/или излизането от нея.

Още по-смущаващото в случая е, че според работещи наоколо, колите вече са били паркирани, когато са монтирани знаците, което автоматично превръща водачите в нарушители.

„Живущите какво правят или всички са „баровци“ и имат хеликоптери, и второ – какво правят работещите?“, попита, без да скрива гнева си, пловдивчанин.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ