Деси Стоянова изнуди Дочев да направи нещо невиждано пред цяла България: Действай, веднага!

дочев

След като няколко дни се появяваше с мустак на екран, водещият на „Преди обед“ Петър Дочев беше буквално изнуден от колежката си Деси Стоянова да го премахне. И го направи – в ефир!

За изненада на всички, Дочев реши да остане без мустак пред цяла България! Екранната му партньорка Деси Стоянова му донесе машинка и бръснарски чаршаф и настоя това да се случи веднага. И поставен под такъв натиск, актьорът демонстративно унищожи лицевото си окосмяване пред очите на зрителите.

Дочев обясни, че е пуснал мустаци заради роля в театъра, но се е харесал с него и е решил да го остави. Основният фактор да промени мнението си са зрителите и най-вече зрителките, които са много против новия му вид. Според някои от тях той приличал на Хитър Петър и на „Чичо Гичо от ТКЗС-то“.

Преди да оголи мястото над горната устна, водещият все пак оказа известна съпротива. Той обвини Деси Стоянова, че манипулирала зрителите. Тя ги била настроила срещу мустака и така наклонила везните във вота за оцеляването му, който водещите организираха в Инстаграм.

В крайна сметка Дочев призна, че новия му вид е недоразумение, но даде да се разбере, че вдъхновението му да си пусне мустак идва от Фреди Меркюри, а не от българската селска действителност, пише Шоу Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ