Соня Немска втрещена: Майка блъсна бебешка количка в паркирани коли, по тялото на бебето имаше…

соня немска

Певицата Соня Немска е останала втрещена, след като вижда как жена блъска бебешка количка с бебе в нея в паркирани автомобили. Случката е от 13-и февруари и се разиграва в столичния квартал „Гоце Делчев“.

„Разхождах се по ул. „Силиврия“ към 20:00 ч., когато забелязах майка с детска количка с дете в нея. Майката блъскаше количката в паркираните автомобили и също удряше детето“, написа поп фолкпевицата във фейсбук профила си.

Соня Немска се приближила към майката, за я да попита какво се случва – тогава видяла, че детето плаче. Освен това певицата забелязала, че по тялото на детето има следи от насилие. По думите й лицето на детето е било надрано.

„Майката беше неадекватна и много пияна. Говореше на чужд език (вероятно украински). Попитах я има ли мъж, пила ли е алкохол – отричаше“, пише още потресената изпълнителка.

Соня Немска отишла до автомобила си, за да си вземе телефона и подала сигнал до 112.

„Попитаха ме за точен адрес. Майката вече се беше прибрала (скрила). Дадох най-близкия адрес, който видях – бл114 А, вх. В. Дойдоха полицаи, но не откриха жената в този вход. Молбата ми е, ако сте срещали тази жена и знаете къде живее точно, да подадете и вие по-точен сигнал, за да разберем какво се случва и да спасим детето. Благодаря предварително!“, призова певицата в мрежата, цитирана от ГласНюз.

В коментарите под публикацията си тя написа още, че полицаите са й казали, че и други хора са подавали сигнали за въпросната майка. А описанието за нея на Соня Немска е следното: „Ниска, слаба, с черна коса, вързана на опашка, с дънки и черно яке“.

„Адмирации за реакцията от ваша страна. Понякога едно такова действие от случаен минувач може да спаси човешки живот. Надявам се жената да бъде открита скоро и да се вземат адекватни мерки преди да е станало късно“, коментира Мартина Малканова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ