Във фаталния ден: Колан издънил Мис Джигит за дрогата. Прокуратурата – с още едно обвинение

катрин йорданова

Силиконовата бомба Катрин Йорданова от Варна, прочула се като Мис Джигит, е спипана, че кара скъпарския си Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe C217 без колан. Това дало повод на двойката пътни полицаи, изпълняващи наряд на столичната улица „Атанас Манчев“, да й подадат стоппалка, предава „Телеграф“.

След като я спрели за рутинна проверка обаче, униформените се усъмнили от външния й вид. Преценили на основание анализ и оценка на риска, че джигитката е потенциален употребител на високорискови наркотици.

Гражданин
Така всъщност й подали да духа дрегера и лъснала истината – светнала на кокаин, а после пробата й за урина потвърдила, че е смъркала бял прашец. В четвъртък от Софийската районна прокуратура обявиха, че започват проверка за ново нарушение, извършено от госпожица Йорданова. Съвестен гражданин е подал сигнал, че жена с мерцедес шофира рисково по столичния булевард „История славянобългарска“, известен сред провинциалното население на район „Надежда“ като улица „202“.

Проверка
Във видео, заснето от гражданина, се вижда, че докато Катрин шофира, прави маневри на зигзаг. Кадрите кореспондират с качено клипче от самата джигитка в инстаграма й от същия ден и час. На тях пък се вижда как тя гали кученце и не държи волана на автомобила си с ръце. По-късно въпросното клипче бе премахнато, но бдителни граждани са го свалили и предоставили на прокурора. След запознаване със сигнала наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая, е необходимо да се извърши проверка. Такава е възложена на 02 РУ-СДВР



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ