Истинска история за доброто умили мрежата: Филип трогна цяла България с това, което направи

2006333

Истинска история за доброто въпреки трудностите буквално просълзи социалната мрежа Фейсбук. Ето какво разказа вчера един наистина с основание горд баща:

„Днес, като бяхме в магазина с Филип, видяхме баба и дядо. В кошницата им се мъдреше едно пилешко бутче. Дядото говореше на бабата: „Утре ще го сготвиш, на мен ще дадеш кокала с малко месце и много сос, а ти ще вземеш хубавата част с повече месо. Обаче го сготви утре, за да ни стигне за повече време“.

Погледнах Филип. По лицето му безмълвно се стичаха сълзи. Той взе едно цяло пиле от рафта, и зачака да платя. Платих, разбира се! Колкото и да ни е трудно! Каквито и разходи да имаме за лечението му! Нали Доброто трябва да се поощрява!

Подадохме пилето на възрастната двойка и те на свой ред се просълзиха. Стана ми неудобно да ги снимам. Дядото и бабата ни благодариха горещо, а аз си тръгнах с мисълта, че отглеждам един прекрасен малък ЧОВЕК!

И един ден преди рождения ден на Филип, благодаря на Бог, от цялото си сърце, че ме е дарил с такова добро и състрадателно дете, което независимо заболяванията си и тежкия си живот винаги е готов да помогне на другите!“.

Филип страда от заболяване. Който иска да подкрепи него и семейството му в борбата може да го направи със споделяне или с дарение:

Средства може да дарите тук:

Албертина Сантиаго Риверо – майка

BG81STSA93000020452246

банка ДСК

BIC STSABGSF

PayPal: [email protected]

revolut – @albertzf2u



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ