ИЗПОВЕД! Певицата Дара Екимова: „Капките“ ме съсипаха, мислех за край на живота си

дара екимова

„Шоуто „Като две капки вода“ ме съсипа и мислех за края на живота си. Когато участвах, всяка неделя идваше нов ужас за мен“.

Това разкрива певицата Дара Екимова говорейки за демоните си и тежкото ментално състояние през, което е преминала. В ефира на Нова телевизия, Дара сподели мъките си пред Мариан Станков – Мон Дьо.

„Розовия балон се спука. Понякога губиш представа за себе си, защото си прочел негативни коментари. Някои казваха, че имам голямо чело, че съм дебела, че не пея перфектно и само ме набутват. Заболя ме от тези неща и се чувствах недостойна да живея. – разкрива певицата – Наложи се да говоря с терапевт и ми каза, че с такива неща единствено се самонаранявам. Постоянно се притеснявах дали изглеждам добре и дали съм подготвена. Тогава започна и хранителното ми разстройство, защото смятах, че не заслужавам да ям. Всеки залък се усещаше като вина.“

Певицата смята, че песента й „Дишам“ я е спасила.

„След една злополука, не можах да спя няколко нощи. Дни след това влязох в студио и тогава написах песента „Дишам“. Просто сякаш Господ беше в стаята и ми казваше неща, които да изпея. Нямам друго обяснение за посланието в песента. Аз съм просто проводник и истината е, че това ме спаси“.

Дара смята, че всичко се е случило с причина.

„Научих, че има много причини да бъда благодарна, а не съм била досега. Радвам се, че сега съм добре и храната не е мой враг. Имам покрив над главата си, правя това, което обичам и така си изкарвам прехраната. Според мен няма по-хубаво от това“, категорична е певицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ