Мира Добрева: Как ще страдам?! Никога няма да се върна като водеща, не мога повече!

мира добрева

Мира Добрева, една от емблемите на БНТ, беше категорична, че кариерата й като телевизионна водеща е приключила веднъж завинаги. В предаването на Георги Любенов тя увери феновете си, че не трябва да очакват завръщането пред камерата.

Добрева обаче ще снима авторски документални филми и първият ще е по много болезнена и спорна тема смяната на пола. На въпрос на Любенов дали не страда по старата си работа, тя ясно възкликна:

„Как ще страдам?! Не искам да се връщам никога понече пред камера. Не мога да дам повече!“

Мира Добрева обаче отказа да дава съвети на колегите си кога и как да се откажат от славата на лицето от екрана. Тя заяви, че нейният пример не може да се ползва от други, че всеки сам за себе си трябва да реши да слезе ли от ефира или не.

Журналистката направи важно уточнение около новата си книга „Светулки зад решетките”. В романа тя разказва историята на две алкохолички. Мира Добрева подчерта, че макар книгата да е написана от първо лице, тя самата не е била никога зависима от субстанции, пише Vihrogon.

“Лекарите ми казаха, че страдам от „сух алкохолизъм” – не пиеш, но си като пиян през цялото време”, заяви Добрева. Тя обясни също, че тъкмо писането на книгата я е довело до критичното състояние на крачка от смъртта преди време.

Зависимостта от алкохола при жените и мъжете се развива различно, каза още Мира Добрева. „Една жена може да стане алкохоличка за 6 месеца, и на 50, и на 60 години. При мъжете е по- рано”, обясни тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ