Затварят за движение един от входовете на Пловдив

2009157

Входът на Пловдив откъм Рогошко шосе се затваря за движение на пътни превозни средства от днес, 19 февруари. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Причината е стартът на дългоочаквания ремонт на пътното трасе.

Първият етап обхваща участъка от табелата „Община Марица“ в посока запад – до кръстовището за траурен парк „Север“ (Рогошките гробища). За изпълнението му са предвидени 4 месеца, с краен срок 19 юни.

Промени в маршрута на градските автобуси до траурния парк няма да има, а междуселищните ще минават през Войводиново и надлез „Скобелева майка“. Автомобилен достъп на собствениците ще бъде осигурен до имотите им, попадащи в обхвата на строителните дейности.

Временната организация на движение е обозначена със съответните пътни знаци и указателни табели. Община Пловдив се извинява на гражданите за причиненото неудобство, но целта е да се подобрят условията за бизнеса и хилядите работещи в зоната.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ