Поморие пропищя от известните крими герои Папицата и Петър Колев: 47-г мъж едва им се изплъзна

поморие крими

Поморийските гангстери Димитър Продромов – Папицата и Петър Колев отново се проявиха, съобщава „Флагман“. Двамата небезизвестни крими герои нападнаха и заплашиха 47-годишен мъж от Русе. Пострадалият се оплакал в полицията вчера вечерта, че малко по-рано в района на централната поморийска улица е пресрещнат от двама мъже, единият от които познавал визуално. Те поискали връщането на паричен заем, взет преди около две години.

След нанасяне на удари с юмруци в задната част на главата и по тялото на русенеца, му е отнета чантичка с документи, като след неколкократни спречквания по пътя към банкомат, за да се изтегли исканата парична сума, 47-годишният мъж успял да избяга и алармира полицейските служители.

В резултат на бързите и целенасочени действия са установени и задържани извършителите на деянието – това са двама криминално проявени поморийци – 28-годишният Димитър Продромов – Папицата и 34-годишният Петър Колев. Работата по случая продължава.

Досието на Папицата е доста солидно. То датира от 2018 г., когато бе задържан като участник в организирана престъпна група, измъчвала ученик да пласира дрога.

В края на август миналата година Димитър Продромов отново се появи в криминалната хроника. Този път като жертва. Бившият затворник Георги Николов – Ушатия за малко да го убие на място след удар с нож на милиметри от сърцето. Кървавият екшън се разиграл заради повредено БМВ в Поморие.

И въпреки че тогава бе на косъм от смъртта, очевидно Папицата не си е взел поука и предпочита да остане докрай като част от гангстерския контингент в Поморие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ