Това ли е жената, която роди деца на Кубрат Пулев?! Оказа се с доста интересно минало (СНИМКИ)

960x540

С ексклузивни снимки на Розали Петрова – жената, родила деца на Кубрат Пулев, се сдоби HotArena. Макар че има две деца от нея – Христина и Спартак, Кобрата така и не осветли връзката си с мистериозната мургавелка. А през пролетта на миналата година тръгна и слух, че чакат близнаци.

Защо боксьор № 1 на България толкова упорито крие жената до себе си и защо нямат брак, питат се всички. Според източници, миналото на Розали е една от причините Кобрата да не изтъква връзката си с нея така, както правеше през годините с Андреа.

Оказва се, че преди да срещне боксьора, Розали е демонстрирала изключително висок стандарт на живот, личи и от снимките, с които се сдобихме. Финансовите разхищения далеч не били подсигурявани от работата й като брокер, а благодарение богат 60-годишен любовник.

Престои в 5-звездни хотели в Доминикана и Сингапур, воаяжи до Малдивите и пътуване в първа класа на Turkish Airlines са само част от луксозните преживявания на Розали, преди да срещне Кобрата.

Богатият благодетел обаче почива, а Петрова оплита в мрежите си Кубрат. Още от самото начало връзката му с мургавата дама със съмнителен етнос стои в сянка. Дори след като му народи всичката челяд, шампионът все още не смее да се покаже публично с майката на децата си. Дали е от срам заради външния й вид или от миналото й, можем да гадаем…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ