Делян Добрев излезе с данни, които взривиха държавата: Време е да покажем за кого работеха ПП

добрев

Последните няколко дни се нагледах на многострадални постове на ПП за смъртта на Навални, затова реших, че е време да покажем истината за кого работеха те. Намерих данни колко руски петрол е купувала България, по колко пари го е плащала и каква е сумата само за руски петрол. Която България е платила на режима убиец на Путин само за периода на войната.

Това заяви на извънреден брифинг депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

„Само от петрола, повече от 10 млрд. лева в България липсват. Работили ли са службите защо Асен Василев е заплашил ЕК, че ще блокира санкциите срещу Русия на цяла Европа, ако за България не бъде дадена дерогация“, запита Добрев.

„Повече от 10 млрд. лева за режима убиец на Путин. С цялата си демагогия, тези лидери на „Промяната“ не могат да се съберат в кожата си. Тези, които финансираха този режим, сега ронят сълзи за Навални и се правят на най-големите защитници на демокрацията“, добави той.

„Помните ли опорките, с които ни увещаваха, че ни трябва руски нефт. Говореха, че бензинът и дизелът ще станат 4-5 лева. Дизел нямало да има в страната. „Нефтохим“ Бургас щял да затвори или да освободи 2000 работника. Да не продължавам да изброявам“, заяви Добрев.

„От 1-и януари тази година, благодарение на нашите систематични усилия, НС взе решение и ние вече не внасяме руски нефт. Водихме почти едногодишна битка с ПП за това да отпадне дерогацията“, призна Добрев.

„Някой обаче да е видял 5 лева бензин и дизел по бензиностанциите? Не. Цените са непроменени. Някой да е забелязал да няма бензин или дизел, в която и да е бензиностанция? Не. Лукойл да не работи? Не“, заяви политикът

„Внасяме 100% неруски нефт и това не даде никакво отражение на пазара на горива в България. Нямаше нужда да даваме 10 млрд. на режима на Путин. Ако не бяха ПП Путин нямаше да получи тези пари“, добави той.

По думите му за ротацията ще си се разберат Денков и Габриел.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ