Закани за бой и грозни квалификации в Хелс Китчън. Шеф Ангелов: За да ви гледа мама ли сте тук?!

шеф ангелов

Явно новият сезон на готварското шоу Хелс китчън ще премине под мотото „кой може да спретне най-шумен скандал“ и то без никаква намеса от страна на шеф Ангелов. Въпреки строгият му поглед и респектиращо поведение в кухнята на ада, вината не е негова.

Участниците сякаш са подбрани кой от кой по-устат, със самочувствие и опити да надделее над останалите.

При така наречения „звезден отбор“ поне е ясно. Там всички са влезли с мисълта, че са важни, известни и разпознаваеми, но това се забелязва и у останалите уж влезли с идеята да научат нещо и да подобрят квалификацията си, предава Vihrogon.

Грозни реплики се размятат пред цялото време, както между дамите, така и сред мъжете.

,,Коя си ти, че не разбрах др**ло?“

,,Не можеш да ми говориш така, ти си колкото дъщеря ми.“

,,И ти си колкото баба ми, ама нищо не казвам.“

Мъжете стигнаха до закани за бой дори. Гатьо естествено се включва с обещанието да изкара всички „зъбки“ на опонента си.

Налага се дори шеф Ангелов да се намесва, за да охлади страстите между участниците:

,,Ако някой от вас е дошъл в тази кухня, само за да го дават по телевизията и да го види мама, има пълен картбланш да си тръгва веднага! Лигльовците – вън!“

Нещо готвенето е на заден план, забелязаха и зрителите, по-скоро скандалите са на почит.

,,Аз виждам единствено абсолютен цирк и то пълен. Само некадърници…“

,,Има всякакви представители на животинското царство.“

,,Шеф Ангелов ако наистина иска лигльовците вън, значи трябва да махне 95% от тези индивиди. Напълно се убеждавам, че телевизията вече не е място където да се показват кадърни и можещи хора. За сметка на това там можем да видим много некадърници и палячовци… Много усилия хвърля продукцията за да ни убеди че трябва да подражаваме на тези вътре, ама не разбират че си вкарват автогол по този начин.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ