Илиан Василев: „Възраждане“ се асоциират с убийците на Навални! Не почетоха паметта за Левски

payimage-587017

„Не мога да бъда част от един народ с хората от „Възраждане“, които са на посещение в Москва и то точно след убийството на Навални от Путин. Не случайно вчера ги нямаше при паметта за Левски.“, коментира дипломатът Илиан Василев и бивш посланик на България в Русия.

Неговият коментар идва след като стана ясно, че представители на „Възраждане“ са били в Москва по покана на партията на Путин „Единная Русия“.

Ето какво написа още той във Фейсбук:

„Чуйте какво пише Навални от затвора: „Всичко е наред. Това е исторически процес. И Русия преминава през него и ние преминаваме през него заедно с нея. Ще стигнем (вероятно) до него… Аз се справям добре и не съжалявам за нищо. И вие не съжалявайте и не се разстройвайте. Всичко ще бъде наред. А дори и да не стане, ще се утешаваме с това, че сме били честни хора“

Да ви напомня за казаното от Левски, че „ние сме във времето и то е във нас“. И Ботевите стихове за честността в битката за правда и свобода.

За това и Копейкиновци предпочитат да се асоциират с убийците на Навални, с палачите и затвора. Те и нас ще затворят ако някой им даде власт. Слава богу че са маргинали и ще си останат такива.

И каквито инструкции и пари да получават от Москва, няма да успеят в страната на Левски и ще си останат чуждо тяло“, посочи бившият посланик на България в Москва.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ