Делян Добрев към Сабрутев: 10 мин плю по мен, а аз показвам факти! Викат ми Дельо Фактурата

делян добрев

Поисках право на отговор, защото вчера 10 минути Венко Сабрутев е плюл срещу мен. Никога не съм говорил лично срещу никой и не съм го обиждал. Викали ми Дельо фактурата, да викат ми, защото аз показвам факти. Това заяви бившият министър на енергетиката и депутат от ГЕРБ Делян Добрев в предаването „Лице в лице” по БТВ.

„Няма да му обръщам внимание на глупостите. От този човек няма какво да се научи, затова не съм го гледал. Той е партиен комсомолец”, поясни той.

„Две са причините да Сабрутев да ме атакува винаги, когато заговоря за „Лукойл”. Той идва от една страна, за да защити партията, защото му е поръчала, а от друга страна – да защити Асен Василев, който е ходил в „Лукойл” през почивните дни, защото има лични отношения с него“, обяви Делян Добрев.

След тези думи политикът показа сумите по фактури, които е получил режимът на Путин през покупката на руски петрол и които са в размер на близо 10 млрд. долара.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ