Андреа Банда рухна след хейта и позора в БНТ! Ето кой богат чичко я теши

960x540

Доста по-възрастен от нея е гаджето на новата водеща на БНТ – Андреа Банда Банда. Чаровната брюнетка от години има връзка със заможен финансист, който наскоро чукна 40 г. Двамата са заедно от дълго време. И живеят под един покрив. Преди време си купиха апартамент в столичния квартал „Лозенец“. Засега обаче не планирали нито сватба, нито деца, пише ХотАрена.

Избраникът на заместничката на Георги Любенов във вечерното шоу на националната телевизия се казва Иван Ганчев. Банда Банда упорито крие мъжа до нея. Новоизлюпената водеща само един-единствен път е показвала човека до нея. Това се случи преди години в ефира на Би Ти Ви. Тя се свърза с Иван в една от социалните медии и публиката за секунди успя да зърне физиономията му.

„Иван е доста сериозен човек. Не може да шофира, но си има личен шофьор“, са едни от малкото думи на Андреа за половинката й.

Според информациите човекът до Андреа не искал да се показва в публичното пространство. Той няма профили в социалните мрежи. Не обича и публичността. Банда Банда се съгласява с това и никога не си позволява да показва публично гаджето си.

Именно Иван е човекът, който не спира да подкрепя любимата си. Откакто се появи на екран в четвъртък вечер, сладката брюнетка е подложена на огромен хейт. Залповете срещу нея валят един след друг. А Андреа е доста ранима душа. Четяла постоянно какво се говори и пише за нея в интернет. И се натъжавала. Но тогава се намесва Иван, който не спира да я окуражава, че се справя отлично и не трябва да обръща внимание на анонимната омраза.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ