Стълбите са враг: Божанов се преби като куче пред депутатите, Кирова се скъса от смях (ВИДЕО)

нс

Голям конфуз преживя депутатът от „Продължаваме промяната“ Божидар Божанов. След като приключи свое изказване от трибуната на парламента, народният представител тръгна да слиза по стълбичките в новата зала на депутатите, водещи към креслата на неговите колеги, предава Блиц.

В един момент обаче той се сети, че трябва да предаде документи на зам.-председателя на НС Росица Кирова и се обърна, за да тръгне към нея, но стълбите му се оказаха враг и той се спъна в тях.

За щастие на народния представител куцузът му не се оказа голям и той не успя да се пльосне по очи и да се нарани сериозно.

След като предаде листовете на Кирилова, вече внимавайки, Божанов слезе по стълбичките безпроблемно. Това обаче не попречи на заместник-председателкатъа да избухне в смях, въпреки констатацията на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов, че пребиването на колегата му от ПП не е смешно и призива му „айде, малко да е по-сериозно“.

„Извинявам се , радвам се, че така е разведрена обстановката в зала“, каза на свой ред Кирилова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ