Ето я дъщеричката на Бианкалана! Джино пропусна дори рождения й ден (СНИМКИ)

960x540

Снимка на порасналата дъщеричка на Джино Бианкалана показа майката на момиченцето – Кристиана Канева. „Винаги съм искала диво дете, но чак толкова…“, пише бившата на Джино, а в коментарите нейни близки отбелязват, че това си е ген.


Tрикратният победител във ВИП Брадър и Кристиана вече не са заедно и дерматоложката сама отглежда детето си, пише Intrigi.bg.

Малката Данаила наскоро навърши 1 годинка, която майка й отбеляза с грандиозно парти. На рождения ден таткото Джино не присъства. Дали Бианкалана не е бил поканен и желан гост на партито, или просто е нямал възможност да присъства, остава загадка.

Според добре осведомени източници обаче брадърът е избягал в чужбина заради крупни борчове, а Канева е отрязала всякаква връзка с него.

Лекарката отглежда Данаила с помощта на баща си Данаил и не разчитала дори на издръжка от страна на Джино. Тя е изтрила всичките им общи снимки от Инстаграма си, а Бианкалана, от своя страна, е премахнал профила си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ