Цалапица се вдига на бунт!! Ще блокират и Пловдив, ако се наложи

169649996826259

Два протеста в рамките на два дни ще вдигнат близки, роднини и приятели на убития Митко от Цалапица. Първият ще бъде в неделя от 16 часа в центъра на селото, а вторият ще се пренесе в Пловдив в понеделник. 
Тогава ще се гледа делото за укривателство срещу близнаците Валентин и Борислав Динкови. Към момента младежите са в ареста. Ако до понеделник Рангел Бизюрев, който е основен заподозрян за зверското убийство, не бъде екстрадиран, то съдът ще даде ход на делото и още в същия ден задържаните братя могат да се сдобият с присъда.  Жителите на Цалапица не искат това да се случи и настояват делото да не приключва без разпита на Рангел.
В 10 часа в понеделник протестиращите ще се съберат пред сградата на прокуратурата, след което ще присъстват на делото в Районния съд в града под тепетата от 13.30 часа. 
„Искаме справедливост за Митко! Докога ще търпим децата на България да биват убити! Искаме по бързо Рангел Бизюрев да бъде екстрадиран от Кралство Дания! Справедливост за Митко трябва да има! Възмездие и покой на душата му искаме!“, написа преди минути майката на убития Митко Атанаска Бакалова. 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ