Шеф Петров поведе война срещу колегите на екран: Болни мозъци! Обикновени клоуни на простотията

шеф петров

Бясна конкуренция се вихри между професионалистите готвачи, най- вече в София. Може би са доста, но за зрителите са познати някои от тях, които се изявяват в риалити формати, водят обучения или помагат на закъсали ресторантьори.

Повечето от тях успяват да запазят добрия тон, въздържат се от критики към конкурентите си и общо взето всеки си рови в паничката. Макар съперници за зрителско най-изявените в момента на екран внимание шеф Ангелов и шеф Манчев не си позволяват да правят публични коментари за работата на другия.

Но има един шеф Петров, известен повече с участието си в „Биг Брадър“, който пък не пропуска да изтъкне недостатъците на другите и използва характерния за него меко казано вулгарен език.

,,Има нещо Революционно да гледаш скапани български реалити Продукции, защото в тях се вижда откровената подигравка с публиката на самозабравилите се и фетишизирани няколко български продуценти. Забавно е особено ако познаваш лично повечето от тях от години. Познаваш ги и гледаш как все повече деградират и си доказваш, че наистина са болни мозъци, обикновени клоуни на простотията, които някога си имал респект. Чувстваш победа, защото техният фетишизъм и простотия е затворен за смият теб в маймунска клетка.
Гледаш ги как се губят в грешното си чувството на влияние жалки като магарета ревящи на площада навръх Събор без никакво развитие, напротив копаят дъното, но силно аплодирани от собствените им лакеи!“

Всеки има право да изрази мнение разбира се, но това на шеф Петров не се различава по нищо от многобройните хейтове под каквито и публикации да си изберете. Няма как да не се набие на очи отново и отново характерната за българина черта да отрича успехите на другите и да подчертае дебело провалите им с една единствена цел – да изпъкне точно той, пише Vihrogon.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ