Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев: Къса ми нервите!

collage

Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор.

Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси Стоянова и Алекс Сърчаджиева яко одумаха колегата си, който явно им е лежи на сърцето. Сърчаджиева се появи в „Преди обед“ за да направи анонс на „Аз обичам България“.

Още преди да свърши с хвалбите и суперлативите за новото си работно място, Деси Стоянова я прекъсна рязко с въпрос:

„Как се справя Кадиев, къса ли ти нервите?“

„Да!“, отвърна на мига актрисата. „Не съм изненадана!“, заяви с усмивка Деси, която води „Преди обед“ със Сашо в продължение на 11 години. За Алекс обаче нетърпимото поведение на колегата й се е оказало изненада.

„Ние се познаваме от деца. Като малък беше много възпитан и кротък. Някъде по пътя съм го изтървала, но със цялата си строгост се опитвам да го овладея. Много е нахъсан за победа, той не може да губи“, коментира Алекс Сърчаджиева. Тя допълни, че другият капитан в „Аз обичам България“ Камен Алипиев Кедъра също има страшна спортна злоба и понякога положението става нетърпимо, предава Vihrogon.

Сърчаджиева изуми Деси Стоянова и с признанието, че последният й почивен ден е бил в края на август, а по Нова година имала още само един без никакви работни ангажименти. Алекс подновява и предаването „Животът по действителен случай“, което също се завърта тези дни по bTV.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ