Кметът на Дупница с тревожни новини за изчезналата ученичка Ивана: Имам информация, че…

Първан Дангов

17-годишната Ивана, която изчезна преди три дни, е от проблемно семейство. Това съобщи кметът на Дупница Първан Дангов.

Момичето изчезнало в четвъртък следобед, когато си тръгнало от училище. Не се прибрало цяла нощ и на другия ден родителите ѝ подали сигнал в полицията.

Според кмета на Дупница реакцията е била много закъсняла. „За съжаление, резултат няма, а какво ще се случи – никой не може да предвиди. Момичето е 17-годишно, Ивана се казва, от проблемно семейство очевидно, като ситуацията е била подценена още в миналата нощ. Имам информация, че е посещавала специализирана помощ – психолог и психиатър, заедно с майка си.

Психопрофилът е снет, той е наличен в полицията и се работи по него, но това, което сме учили и в книгите по горещи следи, очевидно на този етап, не може да се говори вече. Тръгнала е с едно яке, леко облечена“, обясни кметът Първан Дангов, цитиран от България Он Ер.

В издирването участват сили на полицията и жандармерията от Дупница, Кюстендил, Перник и София, планински спасители, както и много доброволци.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ